Les generalitats no sempre encerten amb un percentatge de la població, per això des de l’àrea de la nutrició hem d’enfocar el nostre treball de forma individual i personalitzada, centrat sempre en cada pacient.

Si disposem d’una nutrició personalitzada en diferents moments claus de la nostra vida, obtindrem un resultat molt positiu, ja que la nostra salut millorarà.

 

  • Nutrició en embaràs i lactància

 

Sabem que, quan una dona està embarassada o ja ha sigut mare, el seu cos té necessitats energètiques i nutricionals especials que cal atendre. Hem de facilitar com més prompte millor a l’organisme el que de veritat està demanant. Nosaltres t’ajudarem a manejar aquesta nova situació de la millor manera possible, atenent les necessitats del teu organisme en cada moment.

 

  • Nutrició infantil

L’edat infantil és l’etapa més enriquidora per als pares, ja que veuen créixer els fills i les filles, i adquireixen valors i aptituds que utilitzaran en el seu futur. És en aquest període en el qual cal que adopten uns bons hàbits de vida saludables i, alhora, la pràctica d’exercici físic, que els serviran de pilar per a poder créixer forts i sans.

Amb la nostra ajuda, el teu fill o la teua filla cobrirà les necessitats energètiques i nutricionals que necessita en cada moment de la seua infància, per mitjà de l’ensenyança d’una alimentació saludable.

Volem que no es convertisca en un cas més de persona amb sobrecàrrega o obesitat en un futur, una la malaltia que està en auge en la nostra societat, i que deriva d’una malnutrició en la infància.

 

  • Pèrdua de pes

Un gran percentatge de la població té un pes elevat d’acord amb les seues característiques personals. A hores d’ara, la sobrecàrrega i l’obesitat s’han convertit en una de les malalties més comunes de salut pública, i les pateixen  milions de persones a tot el món. Afecta greument la salut i perjudica en tots els sentits la qualitat de vida de la persona.

El nostre objectiu serà ajudar-te a resoldre el teu problema de pes, però no amb dietes miracle que prometen resultats en poc de temps i productes industrials, ja que aquests et donaran més disgustos que beneficis.

El mètode que millor funciona és l’aprenentatge. T’ensenyarem a alimentar-te de forma saludable per a adquirir nous hàbits de vida.

Seguint una alimentació variada i equilibrada, amb modificacions senzilles, divertides i per mitjà de noves receptes saludables, aprendràs a mantindre un pes saludable a partir d’ara.